با سلام به دوستان گرامی منظور از برپایی این وبلاگ ایجاد پایگاهی برای حل مشکلات ، پاسخ به پرسشها و تبادل نظرات دوستان است. برای رسیدن به چنین هدفی نیازمند همکاری شما دوستان عزیز بوده که با ارسال پرسش و نظرات خود در وبلاگ مربوطه یاری دهنده باشند. لذا خواهشمندم هرگونه اشکال ، پرسش و یا نظری دارید در وبلاگ منظور شده به آن ثبت نمایید. برای پاسخ به سوال و نظر شما در هریک از زمینه های: شراب ، مشروبات سنگین ، آبجو ، تصاویر و جداول ، آگاهی های عمومی ، خوراک و ابتکارات وبلاگ جداگانه ای در نظر گرفته شده است و با آنکه با هم مرتبط هستند ولی هر یک بعنوان وبلاگی مستقل عمل میکنند. برای رسیدن به چنین هدفی اگر سوال شما مربوط به عنوان این وبلاگ نباشد از پاسخگویی به آن شرمنده هستم. اگر تعداد سوالات شما در چند مورد مختلف است خواهش دارم هر یک را در وبلاگ مربوطه و جداگانه ثبت نمایید. به امید روزی که مطالب و نطرات ثبت شده در هر یک از وبلاگها ، بانک اطلاعاتی کاملی را در آن مورد بخصوص تشکیل دهند. این وبلاگ فقط در مورد آگاهی های عمومی است. برچسبها: آگاهی های عمومی |
با سلام و خسته نباشيد :
لطفا اگر در آبسنجي كمي راهنمائي كنيد تشكر مي كنم چون من هرجور شراب راكه مي خواهم درست كنم هيدرومتر يك عدد را به من نشان مي دهد. مثلا در شراب انگور عدد آبسنجي قبل از اضافه كردن شكر 1.03 بود و در شراب خرما، موز ، انبه ، سيب و ... باز همين عدد مي باشد.
مقاله هاي مرتبط را نيز چند بار وارسي كردم ولي چيزي جديدي به ذهنم نرسيد.
به نظر شما مشكل چيست ؟
به نظرم اگه يه فيلم يا عكسي بشود از اين راه تهيه كرد شايذ براي خيليها كمك باشد.
با تشكر